Topul Firmelor Mureșene. Nail Art Studio, manichiură și pedichiură la standarde înalte Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 854 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Nail Art Studio, manichiură și pedichiură la standarde înalte

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”9602 – Coafură și alte activități de înfrumusețare” locul 1 a fost atribuit societății Nail Art Studio SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 0,9 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna februarie 2012, are ca obiect de activitate ”coafură și alte activități de înfrumusețare”și este deținută de Loredana Beatrice Zagon, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 857.857 lei în 2017 și de 903.310 lei în 2018, profit net de 159.075 lei în 2017 și de 159.356 lei în 2018 și un număr mediu de angajați de 9 în 2017, și 11 în 2018.

Tehnici exclusive bine definite

Conform paginii web a societății, www.nailartprofessionals.ro, Nail Art Professionals ”este un brand creat de profesioniști pentru a stimula frumusețea desăvârșită a unghiilor”, iar ”calitatea liniei de produse se îmbină perfect cu noutatea și stilul acestui brand, rezultând astfel un produs original și profesional.”

Potrivit aceleiași surse, Nail Art Professionals oferă clienților ”o gamă variată de produse profesionale pentru manichiură și pedichiură, de înaltă calitate, servicii, suport tehnic și educație profesională.”

”Calitatea produselor noastre vine împreună cu tehnici exclusive bine definite și proceduri clare de aplicare, ce stimulează în permanență, consumul eficient de material. Linia exclusivă de produse profesionale de înaltă clasă, este special concepută să stimuleze inovația tehnicilor noi, de ultimă oră. Aprecierea și mulțumirea clienților este dovada complexității acestui brand, având cel mai bun raport calitate-preț”, se menționează pe site-ul firmei.

Nail Academy by Lore

În ceea ce privește istoricul societății, pagina web www.nailartprofessionals.ro oferă câteva borne importante în acest sens.

În 2006 a fost înființat primul Salon Exclusiv de manichiură și pedichiură Nail Art Studio by Lore din Târgu-Mureș, cu o extindere de locație în 2010.

În 2010 a luat ființă Nail Academy by Lore, școală acreditată de Ministerul Educației Naționale, care oferă cursuri profesionale de inițiere și perfecționare profesională în industria unghiilor, cu o extindere de locație în 2014 și una în 2016.

În 2012 a fost deschis cel de-al doilea salon de manichiură și pedichiură Nail Art Studio by Lore, în Cluj Napoca, situat în Piața Mărăști, cu o extindere de locație pe strada Avram Iancu, în 2014.

”Ne propunem pentru viitor cea mai mare satisfacție a clienților noltri, prin dezvoltarea brandului național și internațional. Mediul online reprezintă cea mai mare oportunitate pentru progresul și evoluția frumoasă a acestui produs”, se mai menționează pe site-ul firmei.

Adresa societății este Târgu-Mureș, strada Călărașilor nr. 81.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE