Home / Politic / Candidează sau nu pentru un nou mandat? Răspunsul dat de Dorin Florea

Candidează sau nu pentru un nou mandat? Răspunsul dat de Dorin Florea

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a anunțat marți, 25 februarie, cu prilejul unei conferințe de presă, că încă nu a luat nicio decizie referitoare la o candidatură la alegerile locale din acest an, pentru un nou mandat de primar.

”Voi lua o decizie în funcție de ce doresc cetățenii”

În acest sens, edilul-șef al ”Orașului Trandafirilor” a precizat că va lua o decizie finală ”în funcție de ce doresc cetățenii” orașului.

”N-am luat nicio decizie încă, dar urmăresc cu mare atenție și urmăresc îngrijorat modul în care unii urmăresc doar meseria de primar sau să iasă în evidență, iar în partea cealaltă care mă interesează în mod serios ce vor să ofere partidele dominante cum e cazul UDMR-ului mă îngrijorează”, a declarat Dorin Florea.

”Întotdeauna voi lua decizie în funcție de ce doresc cetățenii și de multe ori mai am și eu o chestiune pe care o iau ca pe o parte negativă, pe undeva, dar mie mi-a funcționat pe deplin, mi-a dat o satisfacție teribilă, totdeauna mi-a fost oroare de mediocritate și de farsori și de derbedei”, a completat actualul primar al municipiului Târgu-Mureș.

”Eu mă mir cât mai poate să meargă șandramaua asta numită țara asta”

În aceeași conferință de presă, edilul șef al municipiului Târgu-Mureș s-a declarat îngrijorat vis a vis de actuala clasa politică, în special de partidele de dreapta, despre care a afirmat că ”n-ai cu cine dialoga”.

”Nu știu ce voi face politic pentru că mă îngrijorează ceea ce se întâmplă. Mă îngrijorează. Știți bine că mi-a păsat de fiecare dată și n-am suportat nici circul, mediocritatea sau metodele pe care nu le poți înțelege. Eu n-am mai putut să plec la București să rog pe nimeni, nimic, niciun proiect, pentru că n-ai cu cine dialoga. N-ai cu cine. De vreo șase ani de zile, noi avem, nu numai eu, cred că mulți primari și președinți. N-ai cu cine discuta. Se schimbă, se numesc, nu iau decizii niciunul, totul e blocat. Și atunci? Are rost să mai faci ceva politic? Mai are rost? Eu mă mir cât mai poate să meargă șandramaua asta numită țara asta”, a spus Dorin Florea.

Retragere din ALDE?

Referindu-se la viitorul său politic la cârma ALDE Mureș, filială pe care o conduce din luna mai 2019, Dorin Florea a dat de înțeles că se gândește la o retragere din această formațiune politică.

”Unii mă numesc președinte ALDE Mureș, eu nu mă consider”, a spus, misterios, Dorin Florea, care a dezvăluit că în opinia sa în prezent ALDE ”nu e în atenție și nu e bine structurat, să reprezinte consistent o alternativă, de calitate umană, de demers politic, de proiecte”.

Totodată, Dorin Florea a anunțat că i-a solicitat liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ”să iasă cu un program politic clar, în preajma alegerilor locale” și că va avea o întâlnire cu alți lideri ALDE din județ pentru a lua o decizie comună politică.

Interes pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș

Întrebat dacă este interesat de postul de președinte al Consiliului Județean Mureș, Dorin Florea a răspuns afirmativ.

”Da! Sigur! Știți de ce? Dintr-un singur considerent. Numai atât să le pot să le arăt câte greșeli au făcut sau cât de rămași în urmă suntem”, a declarat primarul municipiului Târgu-Mureș.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidat ideal” propus de PSD pentru Primăria Petelea

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat luni, 18 martie, numele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.