Teamă de coronavirus. Zeci de mureșeni autoizolați la domiciliu! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8330 Vizualizări

Teamă de coronavirus. Zeci de mureșeni autoizolați la domiciliu!

La nivelul județului Mureș, în evidențele autorităților există 50 de persoane care s-au autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului, a anunțat vineri, 28 februarie, col. Călin Handrea, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș.

”E o continua dinamică. Echipamente avem, cel puțin în ceea ce privește veriga pe care noi o gestionăm, și anume transportul personalului posibil contaminat până la spital și, de asemenea, preluarea apelurilor la dispeceratul 112 și gestionarea acestora”, a declarat col. Călin Handrea.

”Aseară erau 46 de persoane din Mureș izolate la domiciliu, dar Direcția de Sănătate Publică ne poate spune exact câte persoane sunt în prezent. Aseară erau 46, se pare că azi am ajuns la 50. Carantină nu avem la nivelul județului Mureș, doar persoane autoizolate la domiciliu. Dacă se impune carantină, atunci avem stabilite, prin Hotărâre de Comitet Județean pentru Situații de Urgență, locațiile unde aceste persoane vor fi duse și carantinate”, a completat inspectorul șef al ISU ”Horea” al județului Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE