Cetățeni străini depistați în situații ilegale în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1018 Vizualizări

Cetățeni străini depistați în situații ilegale în județul Mureș

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au depistat trei cetățeni străini, un bărbat și două femei, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Serviciului pentru Imigrări al județului Mureș, cei trei cetățeni au vârste cuprinse între 31 și 68 de ani și provin din Turcia, Kosovo și India, iar unul dintre aceștia ”desfășura activități lucrative fără forme legale”.

”În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoanele au intrat legal în țara noastră, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre și nici nu au efectuat demersuri de prelungire a acestuia. Urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele bărbatului o comunicare de părăsire a teritoriului României, în cel mult trei zile, iar cele două femei au fost îndrumate să-și reglementeze dreptul de ședere, întrucât îndeplinesc condițiile de prelungire a acestuia. Totodată, cetățenii străini au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 1.200 de lei. Față de reprezentanții societății comerciale, polițiștii de imigrări au dispus sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor Ordonanței Guvernului 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea cetățenilor străini pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE