AJOFM Mureș sistează activitatea de audiențe Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1652 Vizualizări

AJOFM Mureș sistează activitatea de audiențe

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu coronavirus, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș anunță că activitatea de audiențe este suspendată începând cu data de 11 martie, până pe data de 31 martie urmând ca în funcție de evoluția situației să fie anunțate alte decizii.

În acest scop, va fi dezvoltată activitatea de relații cu publicul la distanță, după cum urmează: prin alocarea unui număr suplimentar de personal care să răspundă la numerele de telefon alocate acestui tip de activitate și prin desfășurarea acestei activități pe toată durata zilei de lucru.

”Aceste măsuri nu se aplică următoarelor tipuri de servicii: depunerea, respectiv ridicarea de documente la/de la sediul instituției, acordarea vizei lunare pentru șomerii indemnizați, alte situații excepționale, urgente”, au transmis reprezentanții AJOFM Mureș.

Pentru aceste situații de excepție, vor fi luate următoarele măsuri minimale: păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul public de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției; asigurarea unui aflux controlat al publicului în spațiile închise ale agenției județene pentru ocuparea forței de muncă și a punctelor de lucru.

”Pentru celelalte tipuri de servicii recomandăm să se apeleze la poștă, electrică sau electronică, iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză vor fi transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, cod poștal 540027”, se mai precizează în comunicat.

Date de contact:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș: telefon 0265-269.247, fax 0265-268.035, e-mail ajofm@ms.anofm.ro;

Agenţia Locală Târgu-Mureş, telefon 0265-263.760 sau 0265-269.247, e-mail ajofm@ms.anofm.ro;

Punct de lucru Luduș, strada Republicii nr. 43, telefon 0265-411.934, e-mail: sorin.buse@msl.anofm.ro;

Punct de lucru Reghin, strada Republicii nr. 14, telefon 0265-511.948, e-mail sorin.boar@ms.anofm.ro;

Punct de lucru Sighișoara, strada Dumbravei nr. 2, telefon 0265-771.963, e-mail: margareta.haciu@msl.anofm.ro;

Punct de lucru Târnăveni, strada Republicii nr. 30, etaj 3, telefon 0265-444.686, e-mail maria.parau@msl.anofm.ro;

Punct de lucru Sovata,  strada Trandafirului nr. 25, telefon 0265-577.413, e-mail adrian.olteanu@msl.anofm.ro.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE