Home / Administratie / Concurs de proiecte pentru ONG-uri, la Sighișoara

Concurs de proiecte pentru ONG-uri, la Sighișoara

Distribuie

Anunț pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Municipiului Sighișoara pentru activități nonprofit de interes local pentru anul 2020.

Autoritatea finanțatoare Municipiul Sighișoara, cu sediul în Sighișoara, strada Muzeului nr. 7, județul Mureș, invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile constituite conform legii – sau cultele religioase recunoscute conform legii, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună propunerea de proiecte în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, pentru domeniile: Învățământ și Cultură, Recreere și Religie – servicii religioase/ culte.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect este 14 aprilie, ora 15.30.

Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Registratura Municipiului Sighișoara, din Sighișoara, strada Muzeului nr. 7, județul Mureș.

Selecția și evaluarea proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare, în perioada 15 aprilie – 23 aprilie 2020.

Anunțul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr. 46/11 martie 2020.

Documentația de referință se poate consulta pe site-ul instituției, www.sighisoara.org.ro, secțiunea Finanțări Nerambursabile.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Sighișoara)

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou proiect important pentru Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Sângeorgiu de Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere …