Share
Home / Administratie / Calificativ pentru secretarul general al Primăriei Luduș

Calificativ pentru secretarul general al Primăriei Luduș

Într-un raport de specialitate înaintat Consiliului local Luduș, Delia Maria Străin de la Compartimentul „Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș a precizat că „În conformitate cu dispozițiile articolul 62 ind. 3, alineatul (1), litera „e” și articolul 62, ind. 6, alineatul (1) din Legea nr. 188/1999, privind Statutul funcționarilor publici (…),  primarul orașului va evalua performanțele profesionale individuale ale secretarului orașului, pe baza propunerii Consiliului Local”.

Pentru concretizarea acestei dispoziții „se impune adoptarea unei hotărâri de către Consiliul Local, în acest sens”, a precizat primarul Cristian Moldovan. Conform articolului 62, ind. 10, alineatul (6) din Legea nr. 188/1999, calificativul final al evaluării se stabilește pe baza notei finale astfel: a) între 1,00 – 2,00 – nesatisfăcător; b) între 2,01 – 3,50 – satisfăcător; c) între 3,51 – 4,50  – bine; d) între 4,51 –  5,00 – foarte bine. Proiectul de hotărâre privind propunerea de acordare a calificativului evaluării profesionale individuale ale secretarului general al orașului Luduș, Eugenia Giurgea, pentru perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019 a fost prezentat în plenul Legislativului local.

Consilierul local Claudia Botezan a propus acordarea calificativului „foarte bine” secretarului general, propunere care a fost aprobată în unanimitate. După ce a mulțumit plenului pentru calificativul acordat, Eugenia Giurgea a precizat că procedura actuală de acordare a calificativului se va schimba: „Pentru activitatea din anul 2020, evaluarea se va face de către o comisie formată din primar și doi consilieri locali care vor fi nominalizați la momentul respectiv”.Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Voluntarii din Ibănești – model de responsabilitate și simț civic

15 voluntari din Ibănești vin în aceste zile în sprijinul persoanelor vârstnice care au nevoie …

Share
Share