Covid-19. Cristian Pomohaci, amendat cu 5.000 de lei pentru un live pe Facebook cu mai mulți tineri! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6824 Vizualizări

Covid-19. Cristian Pomohaci, amendat cu 5.000 de lei pentru un live pe Facebook cu mai mulți tineri!

Fostul preot ortodox Cristian Pomohaci a fost amendat de Poliție cu suma de 5.000 de lei pentru încălcarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus, prevăzute de Ordonanța Militară nr. 2/2020.

Polițiștii au fost sesizați că sâmbătă, 28 martie, ex-preotul Cristian Pomohaci a îndemnat mai mulți tineri, pe pagina sa de Facebook, să participe la un live pe dealurile din Moșuni, localitatea sa de reședință.

„Haidaţ’, haidaţ’ mai aproape de mine, haidaţ’“, a sunat chemarea lui Cristian Pomohaci.

Tinerii s-au apropiat de Cristian Pomohaci şi au început să cânte cu toţii: „Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi“.

Duminică, 29 martie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis următorul comunicat de presă:

”Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o rețea de socializare, referitoare la faptul că un bărbat ar fi organizat o adunare cu mai multe persoane, pe raza localității Moșuni, din județul Mureș, polițiștii din cadrul IPJ Mureș au efectuat verificări stabilind următoarele: în cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moșuni, ar fi desfășurat activități agricole, în grădina proprietate personală, la care au participat mai multe persoane. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Ordonanței Militare nr. 2/2020. În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor implicate, încălcând în acest fel, dispozițiile legale în vigoare.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE