EXCLUSIV! Noii decani ai UMFST Târgu-Mureș, pentru perioada 2020-2024! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2170 Vizualizări

EXCLUSIV! Noii decani ai UMFST Târgu-Mureș, pentru perioada 2020-2024!

Pagina web a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, www.umfst.ro, a publicat, în urmă cu câteva zile, rezultatele concursurilor organizate pentru ocuparea funcției de decan la nivelul celor șapte facultăți ale Universității.

Cu o singură excepție, Facultatea de Științe și Litere ”Petru Maior”, unde s-au înregistrat două candidaturi (Giordano Altarozzi – declarat ”Admis” și Mircea Dumitru Buda – declarat ”Respins”), la celelalte șase facultăți ale Universității la concurs s-au înscris doar câte un candidat, fiecare declarat ”Admis”, după cum urmează: Ovidiu Simion Cotoi (Facultatea de Medicină, fost decan al aceleiași facultăți în perioada 2016-2020), Simona Silvana Mureșan (Facultatea de Medicină în Limba Engleză), Daniela Lucia Muntean (Facultatea de Farmacie, fost decan al aceleiași facultăți în perioada 2008-2020), Cristina Ioana Bica (Facultatea de Medicină Dentară, fost decan al aceleiași facultăți în perioada 2016-2020), Liviu Moldovan (Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, fost decan al Facultății de Inginerie în perioada 1999-2000 și prorector din 2012 până în prezent) și Ștefan Daniel (Facultatea de Economie și Drept).

Dosarul de concurs a cuprins documente precum cerere de depunere a candidaturii, Curriculum Vitae în format Europass, listă de lucrări și contribuții personale și Plan managerial, iar Comisia de concurs a fost alcătuită din: prof. dr. Leonard Azamfirei – președinte, prof. dr. Călin Enăchescu – membru, prof. dr. Angela Borda – membru și prof. dr. Rodica Bălașa – membru.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE