PANICĂ în Sărmașu din cauza unui medic depistat cu Covid-19! Sărmașu
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 12989 Vizualizări

PANICĂ în Sărmașu din cauza unui medic depistat cu Covid-19!

Un medic din localitatea bistrițeană Năsăud a băgat spaima în comunitatea din orașul mureșean Sărmașu după ce a fost în vizită la socri, în Sărmășel Gară, și a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, informează jurnaliștii de la Bistriteanul.ro. medicul fusese în contact cu o femeie din localitatea bistrițeană Salva, depistată pozitiv cu Covid-19.

Conform aceleiași surse, medicul a fost ridicat cu izoleta tocmai de la casa socrilor săi din Sărmășel Gară.

”Am înțeles că medicul a avut contact cu o persoană care ar fi fost ulterior depistată pozitiv. Apoi, pe surse, am aflat că și medicul ar fi fost testat pozitiv. Aseară, destul de târziu, a fost transportat la Bistrița. Soția și fetele lor au rămas la Sărmașu. Am anunțat Instituția Prefectului, Poliția și DSP-ul. Au mers acolo și se va face o anchetă epidemiologică pentru a vedea exact cu câți au intrat în contact. Am înțeles că celor ce au avut contact direct cu el, deja le-au fost recoltate probe. Deci de medic se ocupă DSP Bistrița, iar de familia lui, DSP Mureș” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Mocean, primarul orașului Sărmașu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Dacă dânsul, medic de profesie si- a expus propria familie, familia socrilor și probabil alți oameni, să – i fie rușine!
    Nu mai reprezintă un exemplu de bună practică pentru oamenii din jurul lui. Așa Nu!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE