Home / Administratie / FOTO: Dezinfecția continuă la Luduș

FOTO: Dezinfecția continuă la Luduș

În conformitate cu măsurile dispuse prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și cu Ordonanța Militară a Ministerului Administrației și Internelor, privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 și a măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus, Primăria orașului Luduș a inițiat un program intens de igienizare și dezinfectare a scărilor de bloc începând cu data de 31 martie.

Lucrările sunt executate de salariații Direcției Intervenții, Transport, Zone Verzi (DITZV) din cadrul Primăriei orașului Luduș. „Igienizăm și dezinfectăm ușile de la intrare, scările, balustradele, clanțele ușilor, cutiile de scrisori, ferestrele din spațiile comune, precum și alte zone la care au acces locatarii, ne-a declarat Liviu Popa, directorul DITZV.

Despre ziua și ora începerii acțiunii, locatarii sunt anunțați cu o zi înainte, acestora li se adresează rugămintea ca în timpul efectuării lucrării să rămână în apartamentele lor, după care administratorii sau femeile de servici vor aerisi spațiul dezinfectat.

„Facem un apel la locatari să nu se sperie dacă vor simți un miros de clor, să fie responsabili cu ei și cu cei din jur, să respecte indicațiile specialiștilor, aceasta pentru prevenire răspândirii virusului”, a declarat Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Județul Mureș, locul 8 la numărul de vânzări de imobile

Numărul vânzărilor de imobile în județul Mureș  a crescut cu 78 % în luna mai …