FOTO: Coralia. Sprijin pentru spitale mureșene! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1677 Vizualizări

FOTO: Coralia. Sprijin pentru spitale mureșene!

Grupul Coralia din Sighișoara, din care face parte și compania Oblio, producător de materiale de igienă, a venit în sprijinul cadrelor medicale mureșene, în contextual crizei generate de Covid-19.

Zilele trecute, prin intermediul Asociației Cristi Vasiliu, compania mureșeană a donat produse de igienă extrem de necesare spitalelor mureșene în această perioadă.

”În contextul actualei pandemii, în care sisteme medicale performante din Europa sunt depășite, considerăm că doar prin solidaritate și implicarea tuturor, a structurilor statului și societății civile, avem șansa să depășim cu bine această perioadă. În acest context, Asociația Cristi Vasiliu a lansat un apel pentru susținerea cadrelor medicale. Societatea Comercială Coralia a răspuns prompt apelului lansat de noi, fiind printre primele companii care ni s-au alăturat în această cauză. Contribuția lor a fost direcționată către prima ”linie de lupta” cu Covid-19 – Clinicile de Infecțioase 1 și 2 din Târgu-Mureș și Spitalul Municipal Sighișoara. Le mulțumim pentru încredere și îi felicităm pentru responsabilitate și dorința de a ajuta comunitatea în care își desfășoară activitatea”, a declarat Delia Vasiliu, președintele Asociației Cristi Vasiliu.

Reprezentantul firmei Oblio, director de vânzări, Marius Matei, implicat direct în activitatea de sprijinire a spitalelor, ne-a oferit la rândul lui câteva detalii despre demersul companiei: ”Pentru Clinicile de Boli Infecțioase 1 și 2 din Târgu-Mureș și Spitalul Municipal Sighișoara am donat prosoape de hârtie din celuloză 100% și alte produse de igienă. Firmele Oblio și Coralia au răspuns afirmativ la acoperirea necesităților sesizate de cadre medicale mureșene. Am dorit să contribuim și noi, cu această donație, pentru sprijinirea acestor oameni minunați, care se află în prima linie de luptă împotriva Covid 19. Oblio, prin produsele din brandul Soffy este prezent în toată țara, livrând produse inclusiv în unități militare sau la Parlamentul României. În această perioadă, lucrăm la capacitate maximă pentru a acoperi cererea mare de produse. Lucrăm cu măsuri de protecție sporite atât pentru protejarea personalului, cât și a clienților!”

Produsele Oblio, împreună cu o gamă largă de produse alimentare, inclusiv pâine sau lacatate, comercializate de Coralia, sunt disponibile și pentru comenzi la domiciliu, pe pagina www.coralia-online.ro

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE