ULTIMA ORĂ! Primul deces în Târnăveni cauzat de Covid-19! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2532 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Primul deces în Târnăveni cauzat de Covid-19!

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, primul deces înregistrat în Târnăveni din cauza infecției cu noul coronavirus.

”Din păcate, vă anunț cu regret că un târnăvenean a pierdut bătălia cu coronavirusul, acesta fiind și primul caz pozitiv înregistrat în orașul nostru.

Marți seara, s-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal ”Gh. Marinescu” din Târnăveni acuzând probleme respiratorii, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, conform protocolului. Având și alte boli asociate, după câteva ore a fost transferat la Târgu Mureș, unde, din păcate, a decedat miercuri, fiind confirmat pozitiv la testul COVID19.

Familia lui se află, în acest moment, în izolare, iar Direcția de Sănătate Publică derulează ancheta epidemiologică, pentru a se stabili persoanele cu care a intrat în contact.
Vă voi ține la curent în legătură cu datele anchetei.

Îmi exprim regretul pentru această pierdere și le transmit condoleanțe celor apropiați.

În acest moment, în Târnăveni nu există niciun alt caz confirmat de infecție cu coronavirus. Nu avem persoane în carantină, iar în izolare mai sunt 13 persoane.

Vă rog să luați în serios toate recomandările autorităților și să facem tot posibilul pentru a limita răspândirea virusului și a ne proteja pe noi și pe ceilalți. Dacă stați acasă, salvați vieți!”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE