Mureș: Cele mai multe cadre medicale cu Covid-19, la UPU SMURD Târgu-Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6691 Vizualizări

Mureș: Cele mai multe cadre medicale cu Covid-19, la UPU SMURD Târgu-Mureș!

De la începutul pandemiei de noul coronavirus şi până vineri, 24 aprilie, un număr de 55 de cadre medicale au fost declarate pozitiv cu Covid-19, iar 5 dintre acestea sunt deja vindecate şi externate.

Potrivit conducerii Direcției de Sănătate Publică Mureș, într-unul dintre cele 55 de cazuri evoluţia a fost nefavorabilă soldându-se cu deces, respectiv un brancardier de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

”Dintre cele 55 cadre medicale, 33 sunt angajate ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş – dintre aceştia 20 sunt de la UPU SMURD şi 13 de pe alte secţii, 9 cadre medicale angajate ale Spitalului Clinic Judeţean Mureş, 9 sunt angajate ale Spitalului Municipal Sighişoara, un medic de familie, un medic al unei unităţi medicale private din Târgu-Mureş, un medic stomatolog şi un asistent de farmacie de la o farmacie privată. Cadrele medicale, care în acest moment sunt confirmate pozitiv Covid-19, sunt internate în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, Secţia Clinică Boli Infecţioase. În acest moment, starea de sănătate a tuturor cadrelor medicale internate este una bună”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, ”rata generală de vindecare a cazurilor de coronavirus la nivelul judeţului Mureş este de 22%.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE