Heineken România, donație de 250.000 de lei către Spitalul Clinic Județean Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 713 Vizualizări

Heineken România, donație de 250.000 de lei către Spitalul Clinic Județean Mureș

Heineken România se alătură eforturilor de a combate efectele pandemiei Covid-19 cu un program de susținere a comunităților prin dotarea spitalelor și a personalului medical cu aparatura și echipamentele necesare în această perioadă. Din fondul programului „Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”, compania a oferit Spitalului Clinic Județean Mureș o donație în bani, pentru achiziționarea a 1.000 de litri de dezinfectant, precum și o donație constând în echipamente de protecție pentru personalul medical: 10.000 de măști și 3.100 de combinezoane. Valoarea totală a donației oferite unității medicale este de 250.000 lei.

„Apreciem eforturile pe care le face întreg personalul medical, care are grijă de sănătatea noastră în această perioadă de luptă cu pandemia. Ca membri ai comunității din județul Mureș, ne dorim ca medicii, asistentele și toți cei care lucrează în sistemul sanitar în județul nostru să simtă că le suntem alături și că îi susținem”, a declarat Edvin Moldovan, director al fabricii Heineken din Târgu-Mureș.

„În această perioadă dificilă, generată de epidemia de coronavirus, când sistemul de sănătate este sub o presiune uriașă și multe familii sunt puse la grea încercare, mă bucur să văd că sunt foarte mulți oameni care oferă ajutor fără să stea prea mult pe gânduri. În ultimele săptămâni, Consiliul Județean Mureș a alocat sume consistente Spitalului Clinic Județean pentru achiziționare de echipamente și aparate medicale, precum și pentru materiale de protecție. Sunt onorat că eforturile noastre sunt dublate de sprijinul sferei private și al societății civile. Mulțumesc firmei Heineken România pentru donația generoasă oferită Spitalului Clinic Județean Mureș și, totodată, le mulțumesc tuturor care au înțeles că în aceste momente trebuie să fim solidari și, prin donații, au ajutat munca personalului medical din județul Mureș”, a afirmat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Fondul total al programului inițiat de Heineken România are o valoare de 1.500.000 de lei. Compania susține cu donații specifice, bazate pe cele mai presante nevoi din acest moment, 5 spitale, din București și din cele 4 comunități în care are fabrici, dar și intervenția Crucii Roșii Române în sprijinul sistemului medical, în contextul Covid-19, alocând câte 250.000 de lei fiecăruia dintre beneficiari. Totodată, compania îi încurajează pe membrii echipei să doneze către Crucea Roșie, prin dublarea sumelor donate, individual, de aceștia.

În România, Heineken are o echipă de peste 1.100 de oameni, patru fabrici, în Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu-Mureș și un sediu central în București. Compania produce și vinde peste 20 dintre cele mai apreciate mărci de bere și cidru în țara noastră, între care: Heineken®, Neumarkt® (produsă în fabrica din Ungheni, Mureș), Ciuc Premium®, Silva®, Bucegi®, Golden Brau®, respectiv Strongbow®, Cidru Mândru®, Old Mout®.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE