Ce trebuie să știi înainte să cumperi un tricou Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 689 Vizualizări

Ce trebuie să știi înainte să cumperi un tricou

Tricoul este cea mai accesată piesă atât în vestimentația feminină cât și în cea masculină. Schimbăm zeci de tricouri în fiecare sezon și ne înnoim garderoba constant cu alte modele. Pentru că sunt confortabile, versatile, accesibile, tricourile reprezintă piesele cheie în vestimentația de primăvară-vară și elemente de bază în ținutele stratificate pentru sezonul rece. Însă, atunci când cumpără un tricou, cei mai mulți oameni îl aleg după culoare sau detalii evidente, și doar o parte dintre aceștia după elementele care contează cu adevărat. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți alegi tricoul perfect.

Caută întotdeauna modelele simple

Tricourile uni completează cu stil ținuta și sunt ușor de asortat. Aceste piese basic merg în aproape orice combinație vestimentară, de la sport la smart casual. Pentru siguranță poți merge pe variantele clasice – alb sau negru. Gri și bleumarin sunt alte două variante cromatice pe care te poți baza în orice moment. Aici găsești suficiente modele de tricouri pentru bărbați din care să alegi https://www.fashiondays.ro/g/barbati-/imbracaminte-tricouri

Evită culorile aprinse în moda urbană. Acestea sunt variante pentru ținute de plajă cu șort și flip-flops.

Alege decolteul potrivit structurii corpului tău

Poate ți se pare un detaliu minor, însă decolteul chiar face diferența, mai ales în vestimentația feminină. Este important să alegi tricouri dama cu acel tip de decolteu care te flatează. Tricoul la baza gâtului, cu decolteu rotund așezat exact pe oasele claviculei se potrivește doar siluetelor zvelte, creând impresia unor umeri ceva mai lați. În schimb, dacă ai o siluetă robustă, mergi pe o variantă de decolteu în V, care alungește vizual zona bustului, și creează iluzia de subțiere.

 

Fii atent la compoziția țesăturii

Tricourile sunt confecționate din țesături cu diferite fibre. Iar aici începe controlul calității acestei piese. Trebuie să reții că, cu cât conținutul de fibre naturale este mai mare, cu atât țesătura are o mai bună calitate și durabilitate. Bumbacul este cea mai populară fibră naturală folosită la tricouri, pentru că lasă pielea să respire. Există și variante de țesături cu amestec de bumbac și fibre sintetice, mai puțin rafinate dar care se așează foarte bine pe corp.

Alege măsura potrivită

De multe ori ești tentat să cumperi tricoul fără să îl probezi. Totuși, măsura și modelul adecvat siluetei tale sunt esențiale pentru ținută. De exemplu, un tricou prea lung și prea larg nu este o opțiune flatantă pentru nimeni. Modelul clasic, de obicei, se termină deasupra șoldurilor și îmbrățișează corpul lăsându-i, în același timp, loc de mișcare. Mânecile nu trebuie să depășească jumătatea brațului iar cusătura trebuie să se așeze perfect pe umăr. Ține cont de aceste câteva detalii simple și vei avea o colecție de tricouri ideală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE