„Regele chior“, online – în căutarea adevărului alături de Compania „Liviu Rebreanu“ Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

„Regele chior“, online – în căutarea adevărului alături de Compania „Liviu Rebreanu“

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.  În zilele de luni şi vineri, iubitorii de teatru au parte de  câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului, continuă să fie vie şi relevantă.

În această seară, ora 20:30, Compania „Liviu Rebreanu” vă invită să urmăriți  pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q) YouTube spectacolul „Regele chior“ de Marc Crehuet, în regia lui Kincses Elemér. Premiera spectacolului a avut loc în 24 februarie 2015 și îi are în distribuție pe Tiberius Vasiniuc (Politicianul), Luchian Pantea (David), Ignacio (Andrei-Alexandru Chiran), Raisa Ané (Sandra) şi Georgiana Ghergu (Lidia).  Scenografia a fost realizată de Măriuca Ignat, regia şi ilustraţia muzicală au fost semnate de Kincses Elemér, iar regia tehnică a fost asigurată de Stelian Chiţacu.

„Un adevăr nu este niciodată absolut aşa cum o reţetă de mâncare nu este niciodată definitivă. O linguriţă de nucşoară vi se pare mult? Dar o revoltă socială vi se pare justă? Ce mai trebuie să adăugăm unei mase ca ea să devină legitimă? Unei mase sociale, vreau să zic. Ei bine, vă invităm să aflăm împreună reţeta unei seri perfecte la teatru: se ia o piesă de bună calitate şi se amestecă cu cinci actori excepţionali. Se adaugă puţin umor şi multă imaginaţie. La sfârşit se poate presăra, facultativ, o linguriţă de nucşoară”, se arată în comunicatul emis de Compania „Liviu Rebreanu”.

Pe această publicul iubitor de teatru este  invitat să se aboneze  la canalul  de YouTube al Companiei „Liviu Rebreanu” pentru a primi notificări despre noi conținuturi.

Foto: Cristina Gânj

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE