Contract de închiriere prelungit la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 267 Vizualizări

Contract de închiriere prelungit la Luduș

Răspunzând unei solicitări a SC Telekom România Communications  SA, în anul 1999 Consiliul Local Luduș a aprobat închirierea spațiului aparținând domeniului privat al unității administrativ-teritoriale, în suprafață de 6 metri pătrați.

Spațiul închiriat prin contractul nr. 9 din 1 februarie 1999, pe o durată de 12 luni, este situat pe strada Principală din Luduș. Din anul 1999, contractul a fost prelungit în fiecare an, la 31 martie 2020 acesta ajungând la termen. În 10 februarie 2020, SC Telekon România Communications (fosta Romtelekom SA), prin directorul Adrian Badea, a solicitat Primăriei orașului Luduș „semnarea unui act adițional la contractul de închiriere numărul 9 din 1 februarie 1999 prin care dorim prelungirea duratei de valabilitate a contractului de închiriere pentru o nouă perioadă de un an”.

În raportul de specialitate întocmit de Gabriela Fleșar și văzut de Anca Năsăudean, șef Serviciu „Investiții, Achiziții, Domeniu Public”(IADP) din cadrul Primăriei orașului Luduș este specificată prevederea capitolului VII din Contractul de închiriere invocat: „La expirarea duratei de închiriere, chiriașul va avea posibilitatea de prelungire a contractului cu încă un an de zile în condițiile existente la acea dată și cu acordul proprietarului, prin negociere”, ceea ce este în concordanță cu articolul 108, litera C din OUG nr. 57/2019, privind Codul administrativ care prevede „Că bunurile ce aparțin domeniului public sau privat (…) să fie (…) închiriate (…)”.

Printr-o hotărâre a Consiliului Local Luduș, aleșii locali au aprobat prelungirea, pe o perioadă de un an a contractului de închiriere nr. 9/1999, încheiat între Primăria orașului Luduș și SC Telekom România Communications SA a spațiului de 6 metri pătrați din strada Principală, în vederea prestării serviciilor de telecomunicații.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE