A apărut numărul IX al revistei „Vocea ESTIEM” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 521 Vizualizări

A apărut numărul IX al revistei „Vocea ESTIEM”

Reprezentanții asociației ESTIEM Mureș (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția celui de-al IX-lea număr al revistei „Vocea ESTIEM”.

De această dată revista se poate  citi doar on-line, însă „ne dorim să o putem tipări, pentru colecționari,  odată cu revenirea la normalitate”, spun membrii echipei ESTIEM Mureș.

Numărul IX al revistei ‘Vocea ESTIEM” conține un interviu cu noul decan al Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, prof. dr. ing. habil. Liviu Moldovan. De asemenea, regăsim o serie de articole despre evenimente internaționale: evenimentul „Board-Training Event” desfășurat în Sofia, evenimentul „Brain-Trainer” în Instabul, Council Meeting, reorganizarea curriculară pentru studiile din domeniul Ingineriei Industriale și Managementului din Europa.

„Colaborările cu partenerii noști, Azomureș și Hirschmann România sunt prezente cu informații prețioase, iar noutatea constă în crearea unei legături între studenți și liceeni. Pentru aceasta, am invitat în revistă reprezentanți ai Proiectului RoboPapiu, de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș, precum și o descriere a activităților  Întreprinderilor de Exercițiu realizate de elevii Colegiului Economic „Transilvania” Târgu-Mureș”, a precizat dr. ing. Mihaela Bucur, coordonatorul revistei „Vocea ESTIEM”, alături de  Rebeica Oltean, designer, studentă a Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”.

Revista nr. IX a revistei “Vocea ESTIEM” o puteți citi aici:

https://issuu.com/estiem.targumures/docs/revista9

Vă invităm sa răsfoiți și celelalte numere ale revistei “Vocea ESTIEM”:

https://issuu.com/estiem.targumures

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE