Home / Invatamant / O nouă simulare online a examenului de admitere la UMFST!

O nouă simulare online a examenului de admitere la UMFST!

După succesul primei simulări online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, la care și-au evaluat cunoștințele pentru examen aproximativ 800 de elevi din toată țara, Liga Studenților din Târgu Mureș anunță organizarea celei de-a doua simulări online, care va avea loc în data de 19 iulie 2020, începând cu ora 9.00.

Înscrierile se pot face până în data de 17 iulie 2020 prin crearea unui cont pe http://simulareadmitere.lstgm.ro, dacă acest cont nu a fost creat deja de către candidați.

„Taxa de înscriere se achită în contul RO18BTRL02701205P4937700, beneficiar: Liga Studenților Târgu Mureș, cu următoarele mențiuni: taxă simulare, nume și prenume participant. Ulterior, participanții vor încărca o fotografie a chitanței doveditoare a plății pe site, în urma selectării metodei de plată corespunzătoare.Reamintim că aceasta este a treia simulare a examenului de admitere din anul 2020. Prima simulare a avut loc on site în data de 1 martie 2020, iar a doua s-a desfășurat online în data de 17 mai 2020”, se precizează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

OUG privind combaterea atacurilor de urși în Senat

Plenul Senatului a luat act, miercuri, cu majoritate de voturi, de proiectul de lege pentru …