RECORD POZITIV! Nicio infracțiune stradală, timp de două săptămâni, la Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

RECORD POZITIV! Nicio infracțiune stradală, timp de două săptămâni, la Târgu Mureș!

În cadrul ședinței de plen a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Mureș, care a avut loc joi, 25 iunie, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, comisarul șef Dumitru Bîltag, a informat asupra faptului că, în perioada 1 – 15 iunie 2020 pe raza municipiului Târgu Mureș nu a fost înregistrată nicio infracțiune stradală, aceasta fiind o premieră absolută.
”Așa cum deseori am transmis, târgumureșenii se pot bucur de un nivel ridicat de siguranță publică, municipiul nostru fiind unul dintre orașele din România unde îți poți crește în liniște copiii sau poți să ieși fără teamă pe străzi. În calitatea mea de președinte al ATOP Mureș doresc să adresez și pe această cale felicitări polițiștilor mureșeni care, deși se confruntă cu deficit de personal, au reușit să acopere toate necesitățile operative și să asigure un climat de siguranță publică, la standarde înalte. De asemenea, felicitările se îndreaptă și către celelalte structuri M.A.I. cu atribuții pe linia ordinii și siguranței publice: Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș și Poliției Locale Târgu Mureș”, a scris vineri, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook, consilierul județean social-democrat Dragoș Bardoși, președintele ATOP Mureș.
Totodată, președintele ATOP Mureș a mai precizat că în primele cinci luni din 2020, infracționalitatea stradală a scăzut cu 25% la nivelul județului Mureș.

”Trebuie menționat faptul că a scăzut și numărul infracțiunilor comise, comparativ cu aceleași luni din 2019, precum și în lunile din 2020, în care nu a fost instituită starea de urgență sau de alertă”, a subliniat Dragoș Bardoși.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE