Home / Administratie / Târgu Mureș: Acord de mediu pentru reabilitarea iazului batal

Târgu Mureș: Acord de mediu pentru reabilitarea iazului batal

Municipiul Târgu Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a Acordului de mediu nr. 12 din 08.12.2010 revizuit la 09.12.2011 şi 24.06.2015 pentru proiectul „Reabilitare sit poluat istoric Iaz batal 30 ha – Târgu Mureş”, pe amplasamentul din județul Mureş, localitatea Sâncraiu de Mureş, fără număr.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Mureş din loc. Târgu Mureş, str. Podeni, nr. 10 şi la sediul titularului de proiect Municipiul Târgu Mureș din loc. Târgu Mureş, p-ţa Victoriei, nr 3, în zilele de: luni între orele 900-1500 şi marţi-vineri între orele 900-1200, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Mureş din loc. Târgu Mureş, str. Podeni, nr. 10, în termen de 10 zile de la publicarea anunţului pe pagina de internet a APM Mureş.

(Director ADP, ing. Moldovan Florian)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 cazuri noi de Covid-19 în județul Mureș

Până astăzi, 11 august, în județul Mureș au fost confirmate 1094 cazuri de persoane infectate …