Home / Reghin / ”Sânge din Reghinul MEU!”, amânat

”Sânge din Reghinul MEU!”, amânat

Anunțată pentru marți, 28 iulie , cea de a IV-a ediție a acțiunii ”Sânge din Reghinul MEU!” a fost în cele din urmă amânată, după cum anunță reprezentanți Asociației „Our Lifetime”, organizatorii acțiunii.

„Cu toate că determinarea, ambiția și organizarea ediției a IV-a, a acțiunii ”Sânge din Reghinul MEU!”, au fost pe măsura vremurilor prin care trecem, am ajuns la o nouă amânare. Am fost informați de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș, că a venit dispoziție de sus, prin care nu se mai autorizează în lunile următoare, nici o acțiune de colectare mobilă, datorită exploziei de infecții COVID19 ce au apărut. Sănătatea personalului este la fel de importantă ca și sănătatea pacienților, iar în condițiile unor acțiuni mobile, când presiunea, problemele și mediul de lucru oferă nenumărate provocări și riscuri, e totuși mai în siguranță să se colecteze sânge, într-un mediu controlat, fără posibile surprize”, au precizat organizatorii.

Reprezentanții Asociației „Our Lifetime”, îndeamnă reghinenii ca până la reluarea acțiunii să nu ocolească Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș.

„Am ascultat poziția partenerilor noștri și o înțelegem. Suntem siguri că de îndată ce vor fi potrivite condițiile și situația medicală din România, ne vom bucura mai departe de sprijinul lor, în acțiunea reghineană.Până atunci, îndemn să le oferim noi sprijin celor ce au nevoie. Îndemn ceata de SUPER EROI, să treacă, măcar o dată la 2 luni pe la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș”, a precizat  Mihai Dan Fărcaș , Asociația ”Our Lifetime”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Mureș transmisă live

Reprezentanții Biroului de presă al Consiliului Județean Mureș au transmis miercuri, 28 octombrie, faptul că …