FOTO: Noutăți despre tronsonul de Autostradă Ungheni – Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2048 Vizualizări

FOTO: Noutăți despre tronsonul de Autostradă Ungheni – Târgu Mureș

Asociația Pro Infrastructură a anunțat miercuri, 2 septembrie, pe pagina oficială de Facebook, faptul că lucrările pe cei 4,5 kilometri de autostradă și 4,7 kilometri de drum de legătură cu patru benzi ai tronsonului Ungheni – Târgu Mureș din Autostrada A3 Transilvania, avansează într-un ritm bun.

,,La șase săptămâni de la debutul lucrărilor întreg șantierul este atacat, executându-se săpături în deblee, umpluturi, coloane forate pentru structuri, podețe și chiar relocări de utilități. Dacă menține ritmul bun de lucru și numeroasele rețele de utilități electrice vor fi relocate în timp util, constructorul Strabag are șanse bune să finalizeze șantierul până la finalul anului 2021, conform termenului contractual”, au transmis reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

De asemenea, se solicită implicarea activă a CNAIR în operațiunile de relocare a utilităților problematice și recepționarea prioritară a studiului de fezabilitate pentru continuarea proiectului cu primii 10 kilometri dintre Târgu Mureș – Acățari, ai tronsonului Autostrăzii A8, Târgu Mureș – Iași – Ungheni.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE