„Campionatul de improvizaţie“ revine la Teatrul de Vară Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

„Campionatul de improvizaţie“ revine la Teatrul de Vară

Comedia, verva şi spontaneitatea sunt auspiciile sub care se desfăşoară „Campionatul de improvizaţie“, unul dintre cele mai populare spectacole ale Teatrului Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“. Îndrăgiţii improvizatorii îşi aşteaptă publicul la o nouă reprezentaţie în are liber joi, 10 septembrie, de la ora 20.00, pe scena Teatrului de Vară (Piaţa Trandafirilor nr. 40).

Din echipa spectacolului creat de Vlad Massaci fac parte actorii Mihai Crăciun, Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea şi Loredana Dascălu şi, la clape, indispensabilul acompaniator Zeno Apostolache Kiss. Regia tehnică este asigurată de Stelian Chiţacu.

Spectacolul ia naştere sub semnul momentului, la indicaţiile dumneavoastră, astfel încât fiecare reprezentaţie este unică şi irepetabilă. Singurele constante sunt tipurile de exerciţii, inspiraţia de moment şi hohotele de râs.

Biletele pot fi achiziţionate de la casieria de la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş de luni până vineri între orele 12.00 – 18.00. Biletele se pot achiziționa şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor de la casieria de la Sala Mică (în cazul spectacolelor din Curtea interioară a Teatrului) şi la fața locului, în cazul spectacolelor de la Teatrul de Vară.

Biletele online se pot cumpăra de pe platforma www.biletmaster.ro.

Este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARSCoV2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menținerea distanței sociale prin ocuparea locurilor înscrise pe bilete, purtarea măștii şi folosirea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziţie.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE