A venit momentul  schimbării! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

A venit momentul schimbării!

Ultimii patru ani au trecut greu la Târgu Mureș. Lipsa perspectivei și izolarea au devenit deja părți integrante ale unei zone de confort pe care ne este greu să o părăsim.  Este multă teamă și dezamăgire, indiferență și resemnare, ca și când nimic bun nu se mai poate întâmpla, un cumul de emoții puternice care ne paralizează orice gând, orice vis sau motivație.

Cum să mai sperăm că Târgu Mureș va deveni un oraș în care individul să conteze, oricât de insignifiant ar fi acesta? De douăzeci de ani am văzut cum este să NU contezi, să fii ignorat, am văzut cum este să fii respins când îți ceri drepturile, să fii unul dintre cei mulți care strigă și NU este auzit.

Da, suntem mai mulți cei care vrem schimbarea, acum este momentul să facem marele pas înainte.

Aceasta este cel mai important scrutin din ultimii 20 de ani. Alegerile care se vor desfășura pe 27 septembrie vor decide viitorul orașului nostru pentru următorii 10-15 ani. Trebuie să alegem acum între a începe,  în sfârșit,  procesul de dezvoltare a orașului, a porni pe o pantă ascendentă sau între a rămâne în urmă și în izolare dar în zona de confort sau, mai bine spus de indiferență, cu care am fost obișnuiți.

Soós Zoltán înseamnă schimbarea. El este singurul candidat care nu aparține actualei clici de interese a orașului. Niciodată nu a făcut înțelegeri sau afaceri cu Florea și nu s-a numărat printre cei care au distrus orașul. Programul său cuprinde măsuri și soluții viabile, susținute de experți în domeniile de interes cu ajutorul cărora orașul va merge înainte, spre viitor, în niciun caz nu va mai rămâne blocat în trecut.

Soós Zoltán va fi  primarul al tuturor cetățenilor, indiferent de etnie. În cabina de vot fiecare este singur cu conștiința lui. Decizia fiecăruia este importantă, orice vot contează acum, va face diferența! În acest moment, nu mai există altă cale de schimbare! Dacă te-ai săturat să fii mințit ani de zile, să fie furați banii orașului, nu poți sta pasiv acasă.

Soós Zoltán un om corect, cinstit, care reprezintă interesele tuturor cetățenilor orașului. Este susținut de tineri și de vârstnici, de majoritatea maghiarilor dar și de români, care i se alătură din ce în ce mai mulți, de toate vârstele.

Candidatul schimbării este unul singur: Soós Zoltán.

Nu lăsa pe altcineva să decidă pentru tine! Această schimbare este vitală pentru viitorul tău și al copiilor tăi!

La 27 septembrie alege să fii parte a unei victorii importante pentru viitorul orașului tău natal! Votează schimbarea! Acum învingem împreună!

Material comandat de Candidatul Independent SOOS ZOLTAN

Cod unic de autentificare AEP 24200171

Executat de ZI de ZI EVENTS SRL prin www.zi-de-zi.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE