Avântul și Unirea revin pe teren propriu Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

Avântul și Unirea revin pe teren propriu

Cele două echipe mureșene care evoluează în seria 9 a Ligii 3 de fotbal vor susține pe teren propriu partidele din cadrul etapei a III-a. Avântul Reghin va primi vineri, 25 septembrie, de la ora 17.00, vizita formației CS Hunedoara. Reghinenii au obținut în primele două etape 4 puncte și ocupă locul 3 în clasamentul seriei de 10 echipe, după Unirea Dej și CSO Cugir, singurele care au reușit câte două victorii. După o remiză albă cu Industria Galda pe teren propriu în prima etapă, Avântul s-a impus în deplasarea de la Turda, 2-1 cu Sticla Arieşul din localitate. Gazdele au deschis scorul în minutul 19, Dan Crișan a egalat pentru mureșeni în minutul 30, iar Sergiu Luca a înscris în minutul 82 golul victoriei. Adversarii reghinenilor de vineri au obținut și ei victoria în etapa precedentă, 1-0 pe teren propriu cu CS Ocna Mureș, după ce în runda inaugurală au cedat cu 1-2 pe terenul celei de-a doua formații mureșene din serie, Unirea Ungheni 2018.
Dublu eșec pentru Unirea
Aceasta din urmă, nou promovată în eșalonul 3, are 3 puncte și va întâlni tot vineri de la ora 17.00, formația clujeană Sănătatea. Cele trei puncte au fost obținute în jocul amintit, după care echipa din Ungheni a cedat cu 0-1 în deplasarea de la CSO Cugir, cu un gol al gazdelor reușit în minutul 81. Unirea Ungheni a suferit în această săptămână un al doilea eșec cu 0-1, tot cu un gol primit spre finalul partidei (minutul 84). Este vorba despre întâlnirea din cadrul etapei a doua a Cupei României, disputat pe teren propriu cu ACS Odorheiu Secuiesc.
În această fază a competiției au intrat 31 de echipe calificate din primul tur și alte 24 de formații care au evoluat în sezonul trecut al Ligii 3. S-au disputat în loc de 28 de jocuri doar 21, celelalte fiind anulate deoarece unele echipe au avut probleme cu cazuri de COVID-19 în lot sau cu retestarea. Deoarece calificarea în turul următor s-a decis în urma unui singur joc, adversarele acestora sunt calificate în faza următoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE