Gabriel Toncean: „Am votat pentru un Reghin normal” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Gabriel Toncean: „Am votat pentru un Reghin normal”

Gabriel Toncean, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcția de primar al municipiului Reghin  și-a exercitat dreptul de vot în jurul orei 8 la una din secțiile de vot din incinta Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin.

„Am votat pentru un Reghin normal, al anului 2020, pentru un Reghin corect în care banul cetăţeanului să fie folosit strict cu scopul de a dezvolta oraşul. Chiar dacă este prima mea campanie electorală mi s-a părut o campanie atipică, o campanie în care am învăţat foarte multe, în care echipa mea şi-a depăşit condiţia pentru că toţi suntem noi, încă nu avem cerneala uscată pe funcţiile politice pe care le deţinem. Dar tototdată am concluzionat că Reghinul are nevoie de o administraţie nouă, în contextul în care cred că suntem cea mai bună echipă la acest moment.” a precizat Gabriel Toncean, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Reghin.

„Să lăsăm ambiţiile personale pentru altă perioadă a vieţii”

Legat de acuzațile care iau fost aduse  în  campania electorală, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Reghinului a precizat că: „Un vechi proverb românesc spune „Hoţii strigă ,,hoţii!”. Din punctul meu de vedere,  nu am ambiţii politice, sunt făcut pentru oraş, îmi doresc să ne dedicăm oraşului şi să lăsăm ambiţiile personale pentru altă perioadă a vieţii, nicidecum pentru primărie”.

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE