PNL pierde primăria Breaza. UDMR câștigă prin Deák Attila Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1126 Vizualizări

PNL pierde primăria Breaza. UDMR câștigă prin Deák Attila

1275 de alegători cu drept de vot s-au prezentat duminică, 27 septembrie la cele 3 secții din comuna Breaza pentru alegerea primarului și reprezentanții în Consiliul Local. Pentru funcția de primar a candidat  reprezentantul PNL, Gheorghe Chira, Deák Attila (UDMR) și Leontin Sălăgean (PMP). În urma celor 1203 voturi valabil exprimate, candidatul UDMR, Deák Attila a  obținut un număr de 519 voturi, față de doar 416 câte a întrunit reprezentantul PNL, și a pus punct dominației liberale la nivelul comunei Breaza din ultimii 16 ani. Pe locul 3 s-a situat candidatul PMP Leontin Sălăgean care a obținut un număr de 268 de voturi.

UDMR, 5 reprezentanți în Consiliul Local

Victoria UDMR la funcția de primar a fost dublată și de cea din Consiliul Local unde deține un număr de 5 consilieri, urmat de PNL (3), PMP (2) și PSD (1).

„Prin votul dumneavoastră exprimat la alegerile locale ați demonstrat că unitatea aduce întotdeauna schimbare. Succesul de duminică reprezintă în primul rând succesul Dumneavoastră, al cetățenilor, deoarece într-o lume măcinată de dezbinare și materialism ați arătat și ați demonstrat că dacă punem deoparte interesele personale, atunci putem face ceva pentru noi, pentru comunitate. De multe ori cuvintele sunt prea sărace pentru a oglindi sentimentul recunoștinței:  multumesc cetățenilor din Breaza, Filpișu Mic și Filpișu Mare că s-au unit și au votat schimbarea, iar adversarilor politici,  prin calitățile și valoarea lor,  m-au determinat să dau tot ce a fost mai bun din mine”, a fost mesajul adresat locuitorilor comunei Breaza de Deák Attila, noul primar al comunei Breaza.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE