„Stop! Se citește!”, la Casa de Cultură a Studenților Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

„Stop! Se citește!”, la Casa de Cultură a Studenților

Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș organizează sâmbătă, 10 octombrie,  ora 10:00, în sala mare de coregrafie, acțiunea cultural-artistică, „Stop! Se citește!”. Într-un cadru restrâns, impus de normele actuale de prevenire a răspândirii pandemiei, în acorduri de pian, eseuri, recital de poezie și dezbateri din punct de vedere al importanței cititului și al lecturii, tinerii au ocazia să discute deschis cu personalități din lumea literară.

Invitați speciali ai evenimentului vor fi prof. univ. habil. Cristian Stamatoiu, poeta Doina Pană, prof. Simina Teodorescu și  prof. Ioana Zidărescu. Momente artistice vor fi susținute de Alexandra Sălăjan, Cosmin Petruț și Teodora Popovici.

„Scopul acțiunii este stimularea interesului, curiozității de a descoperi esența unei lecturi, „lumea” de dincolo de versurile unei poezii și de a-și construi personalități individual-culturale fiecare dintre cititori. Obiectivul final al acțiunii fiind de fapt reîntoarcerea la cartea vie. Vom achiziționa cărți, pe care le vom pune la dispoziția tinerilor și a tuturor celor care doresc să se alăture grupului nostru, pentru a savura lectura. Scopul achiziționării cărților este de a întocmi o mini-bibliotecă pentru punerea în valoare a personalităților mureșene și naționale, precum și recunoașterea lor de către studenți”, afirmă organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

„Persoanele interesate sunt rugate să trimită un mesaj pentru înscriere, la adresa de e-mail: ccstargumures@gmail, deoarece locurile sunt limitate. De asemenea, participanții sunt rugați să vină cu cartea preferată”, afirmă organizatorii.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE