Mureșeni reținuți într-un dosar de furturi de catalizatoare auto Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 706 Vizualizări

Mureșeni reținuți într-un dosar de furturi de catalizatoare auto

Cinci persoane din Sighişoara, care au fost suprinse în flagrant în timp ce sustrăgeau catalizatoare auto, au fost reţinute de poliţişti, fiind bănuite pentru fapte similare comise în judeţele Mureş, Harghita şi Sibiu.
„La data de 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au desfăşurat 9 percheziţii, în municipiul Sighişoara, într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea mai multor fapte de furt. În fapt, în perioada august-octombrie 2020, cinci persoane ar fi sustras catalizatoare de la autovehicule ce aparţineau mai multor victime. Faptele ar fi fost comise în mai multe localităţi din judeţele Mureş, Sibiu şi Harghita. La data de 7 octombrie 2020, poliţiştii au surprins în flagrant delict persoanele bănuite de comiterea faptelor de furt, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. La data de 8 octombrie 2020, faţă de cinci bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a anunţat, vineri, IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.
Potrivit IPJ Mureş, în urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe catalizatoare susceptibile a proveni din comiterea faptelor ilicite.
„Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La percheziţii au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi jandarmi. Poliţiştii continuă cercetările în cauză”, se mai arată în comunicat.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE