Home / Administratie / Alocări de bani pentru școlile din Luduș

Alocări de bani pentru școlile din Luduș

În acest an procesul de învățământ a început în condiții diferite față de alți ani din cauza riscului de infectare cu coronavirusul SARS-COV 2. Unitățile de învățământ din oraș s-au pregătit în mod corespunzător pentru anul școlar 2020-2021 respectând condițiile de prevenire și cunoscând riscul de îmbolnăvire cu virusul amintit.

Pentru procurarea echipamentelor  de protecție medicală: măști de protecție, dezinfectanți și alte produse igenico-sanitare și pătuțuri suplimentare pentru grădinița cu program prelungit, a fost nevoie de suplimentarea bugetelor celor pentru unități de învățământ din subordinea consiliului local. La solicitarea Școlii Gimnaziale nr. 1 (director, prof. Alina Șofron), Liceului Tehnologic nr. 1 (director prof. Claudiu Ciucă), Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” director prof. Adrian Banea) și a Grădiniței „Căsuța Fermecată” director prof. Carmen Petac), Executivul  Primăriei orașului Luduș a propus Consiliului Local să aprobe alocarea  câte 10.000 de lei fiecăreia din unitățile de învățământ,  pentru desfășurarea activităților didactice în anul școlar 2020-2021 în condițiile de prevenire a infecțiilor cu Coronavirusul SARS-COV 2, propunere aprobată de Consiliul Local, după ce primarul Cristian Moldovan a precizat că „rectificarea bugetului local este necesară, oportună și legală și se impune pentru buna funcționare a activității instituției, cu toate unitățile de subordonare locală”.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Piața de Vechituri din Târgu Mureș, închisă de autorități!

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Mureș, întrunit miercuri, 28 octombrie, a …