Teona Toderel – Pic(t)uri la Camera K’Arte Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 470 Vizualizări

Teona Toderel – Pic(t)uri la Camera K’Arte

Reprezentanții Asociației Camera K’Arte au transmis joi, 15 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în perioada 16 – 29 octombrie, de luni până vineri, între orele 15.00 – 19.00, va avea loc expoziția ,,Pic(t)uri” a artistei Teona Toderel.

,,Prin filtrul picăturii de ploaie imaginarul e menținut dincolo de condiționările prezentului. Nu încerc să maschez elemente și relații ale urbanului, ci le subliniez o dimensiune productivă, aceea de a „purifica” spațiul comodificat de agresivitatea comercializării, relații de piață și omogenizare culturală. De exemplu, „ecranul” invizibil personificat în unele lucrări de geamul mașinii stă în opoziție cu hegemonia consumerismului și ale vanităților adiacente, dar el nu are rolul de a camufla sau decepționa ci, din contră, de a descoperi și expune. Un urban „spălat de ploaie” farmecă, hipnotizează și mediază tranziția dinspre spectator spre un visător angajat”, este mesajul transmis de artista Teona Toderel.

Din cauza situației epidemiologice expoziția nu va avea vernisaj, iar în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, va putea fi vizitată între orele 19.00 – 21.00, accesul în Camera K’arte fiind posibil doar în limita a două persoane în același timp, cu mască sanitară și verificarea temperaturii la intrare.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE