Final în trombă pentru Avântul în derby-ul mureșean Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Final în trombă pentru Avântul în derby-ul mureșean

Într-o etapă în care au fost amânate pentru cazuri de infectare cu COVID-19 9 din cele 50 de jocuri programate în cele 10 serii a VII-a din Liga a III-a de fotbal, la Reghin formația locală Avântul a surclasat-o cu 5-0 pe Unirea Ungheni 2018.

Vecine de clasament înaintea acestei etape, cele două formații mureșene din seria 9 a eșalonului 3, echipele din cele două orașe se reîntâlneau după o pauză de 8 ani. Unirea era o obișnuită fruntașă a seriei în care activa, dar a fost retrasă din acest eșalon în vara anului 2012 și a revenit în urmă cu doi ani, având o nouă denumire, cu anul 2018 adăugat. De pe locul 3, cu 12 puncte strânse în urma celor 4 victorii în 6 etape, echipa din Ungheni se anunța un adversar incomod pentru Avântul, care se afla pe locul următor, la 2 puncte distanță. Deși întâlnirea s-a încheiat cu un scor categoric, reghinenii au avut nevoie de aproape o oră până la deschiderea scorului. Au reușit acest lucru dintr-o lovitură de pedeapsă transformată în minutul 58 de Florin Truța. Șocul a fost resimțit din plin de către cei de la Unirea, care în încercarea de a restabili egalitatea au fost dezarmați de golul reușit în minutul 75 de Vlad Bujor. Finalul partidei a adus dezlănțuirea reghinenilor. După ce Ovidiu Covaciu a încheiat practic socotelile și soarta jocului era pecetluită în minutul 86, Avântul a mai punctat de două ori în minutele de prelungire, prin Sergiu Luca și același Truța.

Cu acest succes Avântul urcă pe locul secund, cu un punct peste formațiile Unirea Dej și Ungheni, dar cu un joc restanță și cel din această etapă amânat pentru dejeni.

În clasamentul în care primele patru sunt rupte parcă de pluton, lider detașat este echipa CSO Cugir, care a obținut victorii pe linie și urma să joace în această etapă la CS Hunedoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE