Home / Administratie / DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș au informat joi, 5 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că demarează activitățile de recrutare, selecție și evaluare în vederea angajării de asistenți maternali profesioniști, în cadrul proiectului ,,Team – Up: progres în calitatea îngrijirii copiilor”, care este finanțat din Fondul Social European, Programul operațional capital uman 2014 – 2020, axa prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei, proiectul fiind derulat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru drepturile persoanelor cu dizabilităță, copii și adopție.

,,Persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliul personal, doresc să îngrijească 2 copii cu vârsta între 0 şi 7 ani, au o familie, experienţă de părinte, sunt sănătoase, deţin o locuință proprietate personală corespunzătoare, fără înscrieri în cazier judiciar/certificat de integritate, pot avea profesia de Asistent maternal profesionist”, se menționează în comunicat.

Persoanele doritoare pot solicita informații la sediul instituției din Târgu Mureș, strada Trebely, număr 7, corp C, camera 20 la Serviciul asistență maternală profesionistă, sau prin telefon, la numerele 0265-213.512 sau 0729-499.903.

,,La sediul nostru oferim gratuit toate serviciile inclusiv informare privind profesia de asistent maternal profesionist, servicii de evaluare socială, analizarea documentelor doveditoare depuse de persoane privind starea de sănătate, situația materială, starea locuinței și asigurăm pregătirea profesională la cursul de pregătire inițială în domeniu. După absolvirea cursului persoanele pot fi angajate ca asistenţi maternali profesionişti ai Direcţiei cu contract de muncă şi vor putea primi copii in plasament”, mai informează sursa citată.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: S-a aprobat o nouă comisie de lucru!

Unul dintre cele mai importante instrumente de lucru al unei administrații publice locale este Comisia …