Home / Administratie / Iarna nu va lua prin surprindere Sighișoara!

Iarna nu va lua prin surprindere Sighișoara!

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat că în dimineața zilei de sâmbătă, 14 noiembrie, au fost prezentate spre verificare utilajele destinate deszăpezirii pentru sezonul rece 2020 – 2021 în municipiul Sighișoara.

,,Am fost și la sediul SC Schuster Ecosal – concesionarii contractului pentru deszăpezire în întreg municipiul Sighișoara – pentru a vedea exact stadiul în care se află baza de deszăpezire și stadiul de aprovizionare. Ne bazăm și pe o bună colaborare cu voi, cetățenii orașului. Atunci când se impune, va trebui să facilităm trecerea utilajelor de deszăpezire în spațiile mai înguste și să parcăm mașinile ținând cont și de acest aspect. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Operativ pentru executarea serviciilor de deszăpezire în Municipiul Sighișoara va fi supus spre aprobare Consiliului Local Sighișoara în ședința de luna aceasta”, a anunțat primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesajul prefectului în urma scăderii cazurilor de COVID-19

Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat joi, 26 noiembrie, că în săptămâna curentă se …