Home / Administratie / Iernuțenii, încurajați să se implice în elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Iernutului!

Iernuțenii, încurajați să se implice în elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Iernutului!

Locuitorii orașului Iernut sunt rugați să își acorde sprijinul în elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală Durabilă a Orașului Iernut, pentru perioada 2021 – 2027, această strategie fiind elaborată cu scopul dezvoltării durabile inteligente a orașului, creșterea competitivității pe termen lung a economiei locale, dezvoltarea la standarde europene a infrastructurii de bază, perfecționarea și utilizarea eficientă a capitalului uman autohton, găsirea unor soluții de dezvoltare smart a orașului și implementarea politicilor europene în ceea ce privește eficiența energetică.

În acest sens, iernuțenii sunt invitați să răspundă întrebărilor din chestionarul disponibil la următorul link: https://www.surveymonkey.com/r/JBCR595.

,,Bazându-ne pe răspunsurile dumneavoastră, dar și a tuturor instituțiilor, școlilor, a comunități, vom putea identifica nevoi reale și găsi soluții prin proiecte pentru comunitatea noastră și vom putea accesa fonduri europene dar și bugetul de stat și local pentru realizarea acestora”, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Iernut.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ratele de incidență COVID-19 din localitățile mureșene

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 23 noiembrie, prin intermediul unui comunicat …