Home / Politic / VIDEO: Leonard Azamfirei apreciat de prof. dr. Gabriel Gurman

VIDEO: Leonard Azamfirei apreciat de prof. dr. Gabriel Gurman

Prof. dr. Gabriel Gurman este unul dintre cei mai remarcabili oameni pe care i-am cunoscut. A emigrat din România în Israel în 1972, unde a devenit profesor de anestezie și terapie intensivă la prestigioasa Universitate Ben-Gurion din Beer-Sheva și președinte al Societății de Anestezie din Israel.

Medic, profesor, scriitor în limbile engleză, română sau ebraică, membru în cele mai importante organizații profesionale internaționale, prof. Gurman te captivează de la bun început prin farmec, erudiție, profunzime și umor.

A fost pentru mine un model desăvârșit de profesionist, care a vegheat fiecare etapă a devenirii mele profesionale. A devenit apoi un prieten prețios iar cuvintele sale de apreciere ridică foarte mult standardul de performanță pe care trebuie să îl ating și să îl păstrez.

Mulțumesc mult, Gabi! תודה רבה לך!

Prof. dr. Leonard Azamfirei

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noile scenarii de funcționare ale școlilor și grădinițelor din Mureș

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, scenariile de …