Home / Politic / Császár Károly (UDMR), vot cu gândul la rezolvarea problemelor de fond funciar în Mureș

Császár Károly (UDMR), vot cu gândul la rezolvarea problemelor de fond funciar în Mureș

Senatorul Császár Károly, aflat pe locul 1 pe lista de candidați a UDMR Mureș pentru Senatul României, a votat, duminică dimineața, la Secția de votare nr. 365 din localitatea mureșeană Fântânele.

”Am votat cu gândul de a continua toate inițiativele pe care le-am început. Am început cu problemele iscate de titlurile de proprietate, cu fondul funciar, cu terenuri din jurul casei, și în următorii 4 ani vreau să se definitizeze această problemă. Sper ca la sfârșitul mandatului viitor toată lumea să poată să întabuleze casa, curtea și terenul din jurul casei. Acest obiectiv este important nu doar pentru comunitatea maghiară, ci pentru comunitatea din întreg județul Mureș. Problemele de fond funciar nu privesc doar o anumită comunitate etnică, ci sunt importante pentru toți locuitorii județului, și în Valea Mureșului sau în zona de Câmpie există această problemă. Totodată, există o serie de probleme specifice comunității maghiare precum folosirea simbolurilor, care ar trebui garantate fie într-o lege, fie în Codul administrativ. Cu aceste gânduri am votat, iar în plus consider că UDMR are o echipă de profesioniști. Cei care au avut un mandat de 4 ani deja cred că au demonstrat cu toții că au făcut proiecte de legi bune și au avut rezultate considerabile. În plus, îmi doresc să treacă prin Camera Deputaților și proiectul pistei de biciclete de pe traseul liniei ferate înguste Târgu Mureș – Câmpul Cetății, astfel încât să poată fi demarat prin Consiliul Județean Mureș”, a declarat senatorul UDMR Császár Károly.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Șef nou la Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că …