Home / Administratie / DOLIU. S-a stins din viață un ”veteran” al administrației publice din județul Mureș!

DOLIU. S-a stins din viață un ”veteran” al administrației publice din județul Mureș!

Colectivul Primăriei comunei Nadeș a anunțat joi, 10 decembrie, trecerea în eternitate a lui Iulian Badea (67 de ani), secretarul unității administrativ-teritoriale din Nadeș.

”Cu adâncă durere în suflete, colectivul din Primăria comunei Nadeș aduce un ultim omagiu celui care a fost secretarul comunei Nadeș, de-a lungul a 40 de ani, cel care și-a dedicat viața administrației publice locale și nu numai. Un adevărat profesionist al zilelor noastre, domnul Badea Iulian a fost și președintele Asociației Secretarilor Unităților Admninistrativ-Teritoriale din județul Mureș, colaborator al mass-media, a publicat numeroase articole de specialitate și și-a adus aportul la adoptarea unor acte normative importante. Transmitem sincere condoleanțe familiei penru pierderea suferită!”, a transmis colectivul Primăriei comunei Nadeș.

Echipa cotidianului Zi de Zi deplânge dispariția atât de fulgerătoare a lui Iulian Badea, un prieten al ziarului nostru și în general al fenomenului media, precum și un excelent cunoscător al administrației publice din România, și transmite sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Extindere și reabilitare școală gimnazială în localitatea Gănești

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share