DOLIU. S-a stins din viață un ”veteran” al administrației publice din județul Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4039 Vizualizări

DOLIU. S-a stins din viață un ”veteran” al administrației publice din județul Mureș!

Colectivul Primăriei comunei Nadeș a anunțat joi, 10 decembrie, trecerea în eternitate a lui Iulian Badea (67 de ani), secretarul unității administrativ-teritoriale din Nadeș.

”Cu adâncă durere în suflete, colectivul din Primăria comunei Nadeș aduce un ultim omagiu celui care a fost secretarul comunei Nadeș, de-a lungul a 40 de ani, cel care și-a dedicat viața administrației publice locale și nu numai. Un adevărat profesionist al zilelor noastre, domnul Badea Iulian a fost și președintele Asociației Secretarilor Unităților Admninistrativ-Teritoriale din județul Mureș, colaborator al mass-media, a publicat numeroase articole de specialitate și și-a adus aportul la adoptarea unor acte normative importante. Transmitem sincere condoleanțe familiei penru pierderea suferită!”, a transmis colectivul Primăriei comunei Nadeș.

Echipa cotidianului Zi de Zi deplânge dispariția atât de fulgerătoare a lui Iulian Badea, un prieten al ziarului nostru și în general al fenomenului media, precum și un excelent cunoscător al administrației publice din România, și transmite sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE