Mureș: Tentativă de omor împotriva unei fete de 15 ani! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 802 Vizualizări

Mureș: Tentativă de omor împotriva unei fete de 15 ani!

Reprezentații Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au transmis marți, 15 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că la data de 10 decembrie Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș a fost sesizat cu privire la faptul că într-un sat de pe raza județului Mureș, o minoră în vârstă de 16 ani a fost agresată, fiind lovită în mod repetat cu un cuțit, persoana vătămată fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș, necesitând îngrijiri medicale urgente în vederea salvării vieții, fiind în șoc hemoragic și având nevoie de intervenții chirurgicale.

,,Autorul agresiunii a fost identificat în aceeaşi seară, acesta fugise de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp, mai ales că se oprise la o staţie de alimentare cu carburanţi unde a intenţionat să intre în baie şi să se spele de sângele victimei, dar a fost văzut de către angajatul staţiei de carburanţi care a remarcat sângele de pe mâinile acestuia, a cerut sprijinul paznicului din comună şi a poliţiei”, se menționează în comunicat.

În prezent, autorul agresiunii este cercetat, aflându-se în arest preventiv și având calitatea de inculpat, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat, faptă comisă cu premeditare.

,,Inculpatul, deşi recunoaşte comiterea faptei, nu a putut să explice motivul pentru care a agresat victima, declarând doar că a făcut-o „din dragoste”. De precizat că între victimă şi agresor a existat o relaţie de prietenie şi din cercetările preliminare nu a rezultat că ar fi existat un conflict între cei doi”, mai menționează sursa citată.

În continuare victima se află internată la spital, urmând să fie audiată de către organele judiciare după ce starea acesteia de sănătate o va permite.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE