Fibula de la Suseni a ajuns și la ultimii trei laureați Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1088 Vizualizări

Fibula de la Suseni a ajuns și la ultimii trei laureați

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis marți, 15 decembrie, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, faptul că în decurzul aceleiași zile a avut o întâlnire cu trei dintre laureații distincției ,,Fibula de la Suseni”, doamne care nu au putut participa la ceremonia festivă din data de 1 Decembrie.

Este vorba despre Prof. Univ. Dr. Sanda-Maria Copotoiu, șeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș, Prof. Univ. Dr. Anca Meda Georgescu, șeful Clinicii de Boli Infecțioase 1, Spitalul Clinic Judeţean Mureș și Maria Elena Casoni, asistent medical principal în cadrul UPU SMURD Târgu Mureș. 

,,La înmânarea distincției și a Diplomei de Excelență le-am transmis recunoștința noastră, a mureșenilor, pentru lupta dusă anul acesta în linia întâi, împotriva virusului COVID-19. La rândul lor, doamnele au ținut să dedice această distincție echipelor pe care le reprezintă, pentru munca neobosită și curajul de care au dat dovadă în acest an”, a transmis Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE