Home / Administratie / Mureș: Prefectul Mara Togănel, mesaj special la un an de mandat

Mureș: Prefectul Mara Togănel, mesaj special la un an de mandat

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a publicat sâmbătă, 9 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia împlinirii unui an de la depunerea jurământului de prefect.

”Pentru toate ce au fost, vă mulțumesc! Astăzi se împlinește un an de la depunerea jurământului în cea mai onorantă demnitate în care am fost învestită. A fost un an mai dificil, dar experiența înseamnă viață. Am trecut împreună prin multe, unele care s-au văzut și altele care nu au fost publice, dar la fel de importante. Atât proiectele și realizările care se văd, cât și emoțiile și stările pe care le ținem pentru noi sunt esențiale pentru fiecare. 2020 a fost un exercițiu unic pentru felul în care ne raportăm unii la ceilalți. Dincolo de cifre, rapoarte, realizări, proiecte sau viziune, lecția anului 2020 a fost despre omenie, empatie, seriozitate, încredere și unitate. Îmi doresc ce anii ce vor veni să ne găsească mai pregătiți, mai dornici de implicare, mai puțin egoiști și mai dispuși să ne ridicăm deasupra greșelilor noastre. Trebuie să știm că provocările lumii moderne sunt tot mai numeroase și diverse, iar noi trebuie să ne pregătim. Nimic nu este întâplător sau în zadar! Să învățăm câte puțin din toate și astfel vom fi mai deschiși la ceea ce ne oferă viața. Vă îndemn să fim aproape unii de alții și să punem binele înainte. România nouă crește sub ochii noștri. Haideți să o ajutăm!”, a transmis prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: S-a inaugurat Muzeul UMFST Târgu Mureș!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a …