Home / Luduș / Luduș: Reprezentanți noi în Consiliul de Administrație al Spitalului

Luduș: Reprezentanți noi în Consiliul de Administrație al Spitalului

Printr-o adresă trimisă Consiliului Local Luduș, managerul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, Claudia Uțiu, a solicitat nominalizarea a doi reprezentanți ai Consiliului Local în cadrul Consiliului de Administrație a instituției de sănătate.

Având în vedere prevederile articolului 187 din Legea nr. 95/1996, privind reforma în domeniul sănătății, precum și prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind codul administrativ, Administratorul public al orașului, Marius Dudilă, a întocmit un Raport de specialitate la proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, iar primarul Cristian Moldovan a emis Referatul de aprobare.

În ședința Consiliului Local din 15 decembrie 2020, aleșii locali au aprobat în unanimitate desemnarea reprezentanților Consiliului Local, Daniel Șofron și Cosmina Banea, ambii inspectori în Primăria orașului Luduș, în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modul de realizare a programărilor pentru a doua etapă de vaccinare

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au informat prin intermediul unei postări pe pagina de …