Home / Sanatate / Informații despre centrul de vaccinare din Sighișoara

Informații despre centrul de vaccinare din Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, faptul că centrul de vaccinare împotriva COVID-19 este amplasat în Sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Zaharia Boiu”, din cartierul Târnava II – Bărăgan, iar intrarea se realizează de pe strada Trandafirilor, dinspre subteran.

Centrul de vaccinare din Sighișoara are o capacitate de 12 puncte de vaccinare, deservind atât sighișorenii, cât și locuitorii din comunele Zagăr, Nadeș, Albești, Apold, Daneș, Saschiz, Vânători, Viișoara, Coroisânmărtin, Suplac și Bălăușeri.

,,Am reușit să avem unul dintre cele mai bine pregătite centre de vaccinare din țară sub îndrumarea Nucleului de Coordonare a Vaccinării din cadrul UAT Sighișoara alături de Ecoserv Sig. De luni, 18 ianuarie, începe vaccinarea. Pentru început, în Sighișoara vom avea un flux de 60 de persoane pe zi”, a informat Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

Decizia de transformare a respectivei săli de sport în centru de vaccinare anti COVID-19 a fost aprobată vineri, 15 ianuarie, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Sighișoara.

Andreea ȚIȚIU

Sursa foto: Facebook – Iulian Sîrbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viori Gliga din Reghin scanate cu CT-ul

O investigare a șase viori cu o vechime cuprinsă între 100-300 de ani, prin comparație …