Home / Business / Berea Noah, recunoaștere la nivel internațional

Berea Noah, recunoaștere la nivel internațional

Distribuie

Cea mai mare platformă de recenzii pentru bere din lume, Untappd, a oferit un cadou frumos de Crăciun și de final de an Berii Noah, desemnând Ignat Brewery – Bere Noah ca fiind cea mai apreciată fabrică de bere din România. Mai multe detalii despre această platformă, precum și despre parcursul lui Noah, aflați în interviul următor, realizat cu târgumureșeanul Călin Ignat, fondatorul Berii Noah.

Reporter: Te rog să ne povestești puțin despre această platformă de recenzii.

Călin Ignat: Untappd este cea mai mare platformă de recenzii pentru bere din lume. Aplicația poate fi găsită și descărcată din App Store și Magazin Play, iar după instalarea acesteia, îți configurezi profilul și poți accesa diferite beri. De exemplu, dacă vei căuta Noah – Poet of Pale Ale, îți va apărea berea respectivă, cu anumite date despre ea, precum producător, cantitatea de alcool, stil și altele. În cadrul aplicației poți face o recenzie și să îi dai note de la 0 la 5, iar toate berile la care faci recenzie, chiar dacă le dai doar o notă, fără a adăuga vreo descriere, se contorizează în profilul tău. În acest fel, poți vedea ce beri ai băut, unde, câte feluri unice, cum ți-a plăcut, sau dacă ai mai băut-o. Ideal este să faci o poză berii pe care o bei atunci când îi dai notă. Totodată, aplicația te poate ajuta și atunci când trebuie să alegi o bere dintr-un meniu și nu le cunoști, uitându-te la recenziile altora sau la nota primită pe Untappd. De obicei, berile bune care merită băute pornesc de la nota 3,5.

Rep.: Cum a fost parcursul berii Noah până în acest punct?

C.I.:Berea care poartă numele lui Noah a avut un parcurs foarte bun, chiar mai bun decât anticipam, motiv pentru care tocmai lucrăm la instalarea unei linii de producție și fermentare mult mai mari decât ce avem acum. Ce ne-a surprins în mod plăcut este că Berea Noah este consumată în proporție de 95% local și este un lucru de care chiar suntem mândri.

Rep.: Cum te-ai simțit când ai aflat de această reușită de a avea cea mai apreciată fabrică de bere din România?

C.I.:Sunt mândru mereu și mă bucur chiar și când o persoană simplă ne trimite mesaj pe platformele de socializare, spunându-ne că i-a plăcut mult o bere. Mă bucur că am fost aleși ca fiind cea mai apreciată fabrică de bere din România fiindcă lucrul acesta se întâmplă datorită recenziilor și a notelor bune primite și ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.

Rep.: Credeai că vei ajunge vreodată în acest clasament?

C.I.:Nu m-am gândit niciodată la asta, în primul rând pentru că nu facem beri pentru recenzii. Noi facem beri pentru ca oamenii să aibă experiențe plăcute atunci când le beau și nu pentru categoria care cumpără berile doar ca să le bifeze pe Untappd. În plus, majoritatea celor care ne consumă fidel berile nu sunt genul de oameni care fac recenzii pe platforme. Ei se bucură de beri, și cam atât, și recunosc că acesta e modul care mă bucură cel mai mult. Majoritatea recenziilor noastre sunt făcute de străini care tranzitează orașul sau de persoane din alte orașe, atunci când berea noastră ajunge prin București, Cluj, Timișoara. Cele mai mari note apăreau în urma evenimentelor internaționale la care am participat, lucru care cumva ne flatează și ne face să fim mândri. În general, ne uităm și cine ne dă notă. Au fost persoane care aveau 3.000 – 4.000 de feluri de beri băute și ne dădeau note de 4.50 și persoane cu 20 de feluri de beri băute de la care primeam note de 3.25 – 3.50, iar asta e ca și cum un băutor de vin cu cola ajunge să facă recenzii la vinuri roșii seci, nu are cum să fie luat ca referință. Și bineînțeles, sunt și ,,haterii”, care sunt nelipsiți din orice domeniu și care dau note mici doar pentru că pot.

Rep.: Ce mesaj le-ai transmite ,,Prietenilor lui Noah”?

C.I.: ,,Prietenilor lui Noah” vrem în primul rând să le mulțumim, fiindcă îi simțim mereu aproape de noi și pentru că vorbim despre platforma care a desemnat Berea Noah ca fiind cea mai apreciată fabrică de bere din România, îi încurajăm să o încerce, să descarce aplicația, și să bifeze berile pe care le beau, iar în acest mod putem avea un feedback mai bun și să știm ce beri le-au plăcut cel mai mult. De asemenea, ne pot susține pe plan internațional cu note bune. Mulțumim pentru că mereu alegeți din frigidere Bere Noah și cumva, datorită vouă, am primit această titulatură de către Untappd, ceea ce o face să fie și a voastră.

A consemnat Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.