Home / Invatamant / Primele informații despre admiterea la Medicină Militară

Primele informații despre admiterea la Medicină Militară

Reprezentanții Institutului Medico – Militar au anunțat pe site-ul propriu faptul că pentru anul universitar 2021 – 2022, Institutului Medico – Militar îi sunt alocate 74 de locuri.

Pentru înscriere, candidații interesați trebuie să contacteze biroul de informare – recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul, în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere.

Calendarul înscrierii pentru recrutare este următorul:

20 ianuarie – 5 martie – înscrierea candidaților; 25 ianuarie – 9 aprilie – selecția candidaților; 1 februarie – 23 aprilie – examinarea medicală.

Termenele finale de întocmire a dosarelor de candidat urmează a fi stabilite după aprobarea metodologiilor și a calendarului admiterii.

Datele de contact ale centrelor militare sunt disponibile la următoarea adresă: https://dmru.mapn.ro/app/webroot/fileslib/upload/files/2018/contact-BIR.pdf?fbclid=IwAR1_Ij8cm9mviZBTXYIC3InQ9LUotl7wZOnaVKKHs4DWAyS577qflgjJw0g.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eficientizare energetică la școlile din Râciu

În perioada contemporană punem un mare preț pe independența energetică. Mai mult decât atât, ne …