Concurs de angajare fake la Primăria Târgu Mureș!?! Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 5134 Vizualizări

Concurs de angajare fake la Primăria Târgu Mureș!?!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 15 februarie, că anunțul prin care Primăria organizează un concurs pentru ocuparea funcției de jurnalist la Serviciul Logistic este întocmit greșit.

Soós, despre anunțul pe care îl semnează: ”Eu nu urmăresc, vă dați seama, toate anunțurile”

Anunțul a fost publicat pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, în data de 29 ianuarie 2021, și a stârnit numeroase reacții în mediul online, o parte considerabilă a opiniei publice fiind de părere că de fapt angajarea jurnalistului la Logistică nu este altceva decât o sinecură oferită de administrația Soós.

La 17 zile de la publicarea anunțului, primarul municipiului Târgu Mureș a fost prezent luni, 15 februarie, la emisiunea ”Agenda de Mureș” realizată de jurnalistul Adrian Giurgea, unde a afirmat la un moment dat, cu nonșalanță, că de fapt Primăria nu organizează niciun fel de concurs pentru angajarea unui jurnalist la Serviciul Logistică și… că totul este o greșeală.

Doar că greșeala nu a fost anunțată oficial pe site-ul instituției, ci a fost dezvăluită, oarecum întâmplător, de primar.

”Faptul că în anumite anunțuri apar greșeli, asta fiecare își asumă din partea Executivului că așa a apărut un anunț. Eu nu urmăresc, vă dați seama, toate anunțurile. Mi-a fost semnalată problema, am zis să facă să reglementeze, de modificat nu se mai poate modifica după ce este lansat un anunț, important este ca Direcțiile care au o mare responsabilitate, Direcția Tehnică, Fonduri Europene, Achiziții să fie în primul rând ele perfecționate, să aibă numărul necesar de specialiști”, a spus Soós Zoltán, al cărui nume apare la finalul anunțului respectiv, deci se poate presupune că a verificat documentul pe care și-l asumă.

Așa zisa eroare, ascunsă pe site-ul Primăriei

Afirmația conjuncturală din timpul emisiunii a primarului Soós devoalează însă grave carențe în comunicare în sânul instituției pe care o conduce, astfel nu se explică de ce nici la data curentă, 16 februarie (adică la 18 zile de la publicarea anunțului!!!), pe pagina web a Primăriei nu apare nicio notificare referitoare la faptul că textul concursului de angajare este eronat, așa cum ar fi fost firesc să se întâmple într-o administrație transparentă.

Iar în lipsa unei notificări oficiale pe site-ul Primăriei, în care jurnaliștii care și-au depus sau intenționează să își depună CV-ul să fie informați că de fapt instituția nu angajează jurnalist la Logistică și că totul e o greșeală, respectivul concurs poate fi lesne încadrat în categoria ”fake”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Primarul de ce este catalogat ca un semnatar de documente pe banda rulanta? „Semnezi ca primarul” este o vorba, nu? Nici Zolica nu e mai breaz.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE