Campanie de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021 Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 236 Vizualizări

Campanie de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021

Reprezentanții Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mureș au transmis cetățenilor că luni, 1 martie, a demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021.

,,Având în vedere că siguranța în contextul pandemiei Covid 19 este extrem de importantă pentru instituția noastră, fermierii vor putea să-și înregistreze Cererile unice de plată în anul 2021 fără a se prezenta la Centrul județean sau centrele locale APIA, până la data de 15 mai 2021”, au transmis reprezentanții APIA Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții APIA Mureș, ,,fermierii își vor actualiza parcelele agricole, elementele ZIE (zone de interes ecologic) și toate informațiile din cerere, prin accesarea aplicației IPA ONLINE din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie)”.

De asemenea, fermierii trebuie să verifice împreună cu primăria pe raza căreia dețin terenul, situația înscrierii în Registrul agricol a terenului și să permită primăriei să transmită la APIA, adeverința. Toate documentele care dovedesc că terenul utilizat se află la dispoziția fermierului se transmit electronic pe adresele de e-mail ale Centrului județean Mureș, centrele locale APIA, regăsite pe pagina web www.apia.org.ro.

,,În cazul în care fermierii deţin animale în exploataţie, au obligația să se asigure că datele acestora sunt actualizate în Registrul Naţional al Exploataţiilor (RNE) (medic veterinar concesionar/ asociaţie/ propriile evidenţe, dacă sunteţi utilizator SNIIA (Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor) și să se adreseze Centrului județean/ local al APIA în vederea completării declarației sector zootehnic în aplicația dedicată sectorului zootehnic, înainte de accesarea IPA Online”, au precizat reprezentanții APIA Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE