Mureșean reținut pentru tăierea ilegală a zeci de arbori Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4822 Vizualizări

Mureșean reținut pentru tăierea ilegală a zeci de arbori

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band s-au sesizat din oficiu joi, 4 martie, cu privire la faptul că dintr-o pădure de pe raza comunei Grebenișu de Câmpie ar fi fost tăiați și sustrași mai mulți arbori.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în urma unei acțiuni desfășurate, la fața locului s-a constatat că ar fi fost tăiați 40 de arbori, din specia stejar și carpen, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 8.770 de lei.

”Urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Grebenișu de Câmpie, care în cursul lunii februarie ar fi tăiat și sustras materialul lemnos în cauză, iar ulterior ar fi comercializat o parte din acesta. În baza probatoriului administrat, la data de 4 martie bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate, în vederea probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere de material lemnos, fără drept și furt de material lemnos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE